• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Hobro-boss: Jeg er stolt, når FCK kommer til byen

Foto: Allan Høgholm/Getty Images

Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen er stolt på klubbens vegne hver gang, et storhold som FC København kommer til byen.

Af Ole Hoffskov

Der ventes at dukke rigtig mennesker op på DS Arena i Hobro søndag eftermiddag, når himmerlændingene får besøg af de danske mestre fra FC København. De lokale har i hvert fald grunde nok til at bruge noget af søndagen på at se fodbold.

Dels tilbyder Hobro IK gratis indgang, fordi hovedsponsoren DS Stål har købt entrerettighederne til kampen, og dels er det muligt som de første i Danmark at se Nicklas Bendtner optræde i Superligaen. 

Læs også: Optakt: Hobro IK - FC København

Nicklas Bendtners ankomst til FC København har kastet lidt ekstra glans over Hobro-kampen, og hjemmeholdets sportschef Jens Hammer Sørensen glæder sig.

- Det er et vidne om vores rejse, men egentlig også Bendtners. Jeg har været med i 17 år i Hobro, og jeg blev ansat i Danmarksserien i 2002. Jeg er stolt, når FCK kommer til byen, så vi kan præsentere Ståle Solbakken og andre store mennesker omkring FCK. For mig er det fodbold for feinschmeckere, når man ser en fyr fra Fyn som Rasmus Falk, siger Jens Hammer Sørensen til Tipsbladet og tilføjer:

- Jeg er bare stolt af, at de kommer og betræder stadion i Hobro. Det er stort for mig, at folk som Viktor Fischer og Nicklas Bendtner kommer; det må jeg bare sige.

Der er kickoff mellem Hobro IK og FC København søndag klokken 16.00.

Superliga

Mere Superliga

Fokus