• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Hobro-debutant efter pokalskuffelse: Vi var ikke koncentrerede nok

Foto: Getty Images

Hobro-debutanten Kerim Memija var ikke tilfreds med holdets kommunikation, da de tabte til Vejgaard i pokalturneringen tirsdag.

Af Victor Risager

Få timer før transfervinduets lukning mandag aften blev Kerim Memija præsenteret som ny spiller i Superliga-klubben Hobro IK, og den bosniske forsvarsspiller fik lyndebut allerede tirsdag aften.

Kerim Memija var i startopstillingen for Hobro i pokalopgøret mod Vejgaard, men det blev ikke til en drømmedebut for ham. Hobro skuffede stort, da 2. divisionsholdet Vejgaard Boldspilsklub vandt 2-1 og sendte det nordjyske Superlige-hold ud af turneringen.

Forsvarsspilleren glædede sig imidlertid stadig over sin debut, men understreger, at præstationen ikke var god nok.

- Jeg er glad for at få debut, men jeg vil selvfølgelig gerne have vundet kampen, siger Kerim Memija til klubbens hjmmeside og tilføjer:

- Vores første halvleg var ikke god. Vi var ikke koncentrerede nok, og vores kommunikation var heller ikke god. Anden halvleg var god, men ikke god nok til at rette op på den dårlige første halvleg, så desværre vandt vi ikke.

Hobro IK skal næste gang i aktion søndag den 15. september, hvor de tager imod FC København. I det opgør kan Kerim Memija debutere i Superliga-regi for Hobro. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus