• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Hobro-dirketør: En del forespørgsler på tre spillere

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Hobro IK oplever en del interesse for flere af klubbens nøglespillere. Alt imens nærmer transferdeadline sig med hastige skridt.

Af Ole Hoffskov

Transfervinduet har stået åbent de seneste mange uger, men nu nærmer det sig lukketid.

Efter klokken 23.59 den 2. september er det ikke længere muligt for danske klubber at købe spillere, og derfor er der travlhed mange steder for at få den endelige trup på plads. Det gælder blandt andre i Hobro IK.

Med godt en uge til transferdeadline kan der ske en slutspurt hos himmerlændingene.

- Vi har fået en del forespørgsler på spillere som Edgar Babayan, Emmanuel Sabbi og Pål Alexander Kirkevold, men lige nu er der ikke noget konkret på bedding, siger sportschef Jens Hammer Sørensen til Nordjyske og tilføjer:

- Og det er jeg da på nogle måder glad for. For jeg føler, at den stamme, vi har lige nu, er et hold, der kan holde os i Superligaen. Vi har vist, at vi kan spille med mod alle. Omvendt så Hobro også en klub, der gerne vil sælge spillere. Som fodboldklub er det jo det, vi lever af. 

Hobro IK har fået en fin start på sæsonen og har blot tabt én af de første seks kampe. Peter Sørensens tropper møder OB på hjemmebane i aften. 

Superliga

LIVE: Chancerig kamp i Esbjerg

Esbjerg fB kæmper for livet i ligaen, og AaB skal forsøge at tage et stort skridt mod top-6. Følg den spændende kamp ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.