Hobro-knægten Mikkel Mejlstrup Pedersen fortsætter i barndomsklubben i næste sæson. Han har netop underskrevet en ny kontrakt.

Det er få Superliga-spillere, som kan prale af at være opvokset lige så tæt på deres nuværende hjemmebane som Mikkel Mejlstrup Pedersen. Han er således vokset op på Amerikavej, som DS Arena også ligger på, blot et par hundrede meter fra stadion.

For et år siden vendte han tilbage til Hobro IK, efter han havde brugt et år i Randers FC, og nu har han så fået sin kontrakt forlænget. Den 21-årige allroundspiller fortsætter til sommeren 2018.

- Mikkel har taget store skridt, siden han vendte tilbage til Hobro IK sidste sommer. Han har spillet over 20 kampe i den seneste sæson og har været igennem en fantastisk udvikling, og det har vi valgt at belønne med en ny kontrakt. Vi håber alle, at Mikkel kan fortsætte den flotte udvikling gennem den kommende sæson i Alka Superligaen, siger sportschef Jens Hammer Sørensen til klubbens hjemmeside.

Det glæder 21-årige Mejlstrup Pedersen, at han får lejlighed til at blive i sin barndomsklub. Nu jagter han mere spilletid i den kommende sæson, hvor den står på Superliga-fodbold.

- Jeg har haft et rigtig godt år i Hobro IK, så jeg er glad for, at vi er blevet enige om at forlænge samarbejdet. Jeg håber, at jeg i den kommende sæson kan få endnu mere spilletid og få endnu flere startpladser, så jeg kan fortsætte den positive udvikling, jeg har gennemgået i Hobro IK det seneste år, siger han.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO