Hobro forlænger sejrstørke med point i Aalborg

Hobro er uden superligasejre gennem to og en halv måned efter søndagens pointdeling i Aalborg.

Søndag aften forlængede Hobro sin stime uden sejre til ni kampe i 3F Superligaen, da holdet spillede 1-1 i det nordjyske opgør mod AaB.

Resultatet kunne hjemmeholdet være mindst tilfreds med, da aalborgenserne var det dominerede af de to jyske hold.

Bolden blev gang på gang ført på tværs af banen lige uden for feltet, men hjemmeholdet havde problemer med at bryde Hobros kompakte defensiv.

Til gengæld forsøgte gæsterne at straffe AaB på omstillinger.

Få minutter inde i kampen kom gæsternes Imed Louati til en chance. Men AaB-målmand Jacob Rinne kom ud i en direkte duel med angriberen og sendte bolden til hjørnespark.

Kort efter fik AaB-midtstopper Rasmus Thelander hovedet på Christian Cappis’ dødbold og lavede selvmål, så Hobro kom foran 1-0.

AaB svarede dog tilbage kort efter. Anfører Lucas Andersen sendte midtbanekollegaen Patrick Olsen i dybden, og herfra fandt han Tom van Weert i feltet.

Angriberen udplacerede Jesper Rask i målet til 1-1.

Halvvejs inde i første halvleg fik hollænderen endnu en stor chance, men her parerede Rask det hårde skud.

Efter pausen fortsatte AaB med at presse på, mens gæsterne holdt skansen gennem en defensiv pragtpræstation i Aalborg.

Dermed har Hobro hentet fire point i ligaen siden 15. september.