• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Hobro forstærker sig: Henter forsvarsspiller på en lejeaftale

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Hobro IK har hentet forstærkning til forsvaret.

Af Kenneth Jensen

Superliga-klubben Hobro IK har haft et stille transfervindue, men i de sidste timer har sportschef Jens Hammer Sørensen handlet.

Den Peter Sørensen-trænede klub har hentet forsvarsspiller Kerim Memija på en lejeaftale.

Memija kommer til klubben på en lejeaftale, der gælder for resten af indeværende sæson, og han skal tilføre bredde til forsvaret, hvor Hobro ikke har så meget.

- Kerim er en dygtig og alsidig forsvarsspiller, der både kan spille som back og i det centrale forsvar, og han kommer til at øge konkurrencen om pladserne i vores forsvar. Han er en spændende type, som har både offensive og defensive kvaliteter, hvilket han også har vist i de kampe, han har spillet mod os, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Memija kom til dansk fodbold i 2017 fra FK Zeljeznicar Sarajevo og startede med at spille en masse for Vejle. Da klubben rykkede i Superligaen, var han dog ikke længere fast i startopstillingen og endte med kun at spille 21 kampe i Superligaen - 17 fra start. En del af sæsonen blev dog spoleret af en alvorlig skade, han fik, da Kamil Wilczek gik hårdt til spilleren fra Bosnien. 

Forsvarsspilleren er 23 år, og hans aftale med Vejle løber også ud til sommer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.