• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Hobro-forsvarer afventer svar på røntgenbilleder: Bare sort uheld

Hobro-forsvarer afventer svar på røntgenbilleder: Bare sort uheld
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Jacob Tjørnelund er blevet ramt af en skade, og Hobro-forsvareren er fortsat usikker på hvor lang tid, han er henvist til at træne for sig selv.

Af Morten Jørgensen

Det blev til spilletid i de første tre Superliga-kampe for Jacob Tjørnelund i denne sæson, men i den forgangne kamp mod AC Horsens var han ikke med, og også de kommende kampe kan han komme til at gå glip af.

Da Hobro lørdag trænede op til kampen mod AC Horsens, var Jacob Tjørnelund så uheldig at blive skadet, og nu afventer forsvarsspilleren en røntgenfotografering af foden.

- Jeg skulle blokere et indlæg, og så rammer bolden mig uheldigt ude på spidsen af foden, så jeg vrikker rundt og træder forkert ned på den. Så det var simpelthen bare sort uheld. Den er blevet røntgenfotograferet, og det ser ikke ud til, at der er noget brækket, så nu venter vi til fredag, og så skal jeg have den scannet. Men efter al sandsynlighed er der blot tale om en forstuvning. Hvor længe det så tager, er jeg ikke helt sikker på, for det har jeg ikke prøvet før, fortæller han til NORDJYSKE.

I den kommende runde spiller Hobro hjemme mod OB, mens der ugen efter venter en udekamp mod Randers.

Superliga

Mere Superliga

Fokus