• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Hobro arbejder på noget: Tror, vi lukker en aftale eller to

Superliga-klubben har ikke endegyldigt lukket transfervinduet - klubben kan endda ende med at lave en signing eller to, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Af Kenneth Jensen

Selv om Hobro IK ligger sidst i Superligaen, ryster klubben ikke på hånden i forhold til det transfervindue, der lukker fredag aften.

Sportschef Jens Hammer Sørensen er ganske godt tilfreds med den trup, han har sat sammen i Hobro IK. Godt nok ligger klubben sidst i Superligaen efter syv runder, men en del af forklaringen er blandt andet, at flere af de bærende spillere på holdet har været ude i længere tid. Blandt andre midtbaneankeret Jonas Brix-Damborg og sidste sæsons Superliga-topscorer, Pål Alexander Kirkevold.

De er nu begge tilbage, og det hjælper selvsagt på banen, og uden for kridtstregerne er der alligevel lidt plads i budgettet til at agere, hvis der skulle dukke noget op. Og det vil Jens Hammer Sørensen ikke afvise, der kan.

- Vi snakker lidt med nogle, og jeg tror, vi ender med at lukke en aftale eller to. Men det er ikke noget, som er helt vanvittigt, siger Jens Hammer Sørensen til tipsbladet.dk og forklarer:

- Vi agerede jo ud fra vores skadessituation, da både Pål og Julian (Kirkevold og Kristoffersen, red) var ude. Vi hentede Quincy og Djiby (Antipas og Fall, red.) ind på korte aftaler til at lukke et hul, og de har gjort det fint.

Selv hvis det ikke lykkes at lukke en aftale eller to, er Jens Hammer Sørensen en tilfreds mand.

- Vi forsøger at holde sammen på den trup, vi har. Det er en stærk trup, som så bare har været ramt af skader. Vi synes selv, vi har en trup, der kan kæmpe med i Superligaen.

Hobro IK-træneren fastholder, at han ser et mandskab, der er til mere end de fire point, der indtil videre er tikket på kontoen i Hobro.

- Det, jeg kan måle på, er, om vi træner godt. Og jeg ser en god træning med masser af knald, og der er struktur i det, vi laver, men omvendt kan det være, der sker noget, hvis der er et godt tilbud, siger Jens Hammer Sørensen.

Hobro IK har udover de to angribere fået tilgang af Alexander Molberg, Julian Kristoffersen og Adrian Kappenberger denne sommer. Molberg er sendt på en lejeaftale til Wolverhampton, og Julian Kristoffersen er skadet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus