2016-01-11 14:05
Foto: Dannie Rosenkrantz/Hobro IK

Ove Pedersen har sikret sig endnu en forstærkning.

32-årige Michael Christensen skal fremover spille for Hobro.

Cheftræner Ove Pedersen har sikret sig endnu en forstærkning i form af Michael Christensen, der kommer fra et ophold i norsk fodbold. I Hobro har han fået kontrakt frem til sommeren 2016, og han kommer til at tilføre klubben noget dybde på backpositionerne.

- Vi har i vinterpausen taget afsked med tre spillere på back-positionerne, så det har været naturligt at styrke truppen på dette område. I Michael Christensen har vi fundet en back, der ikke ligner vores nuværende backs, og samtidig kan han tilføre truppen en masse rutine og erfaring, siger sportschef Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse.

Senest spillede Michael Christensen i Start i Norge, og han kender Ove Pedersen godt fra deres fælles fortid i FC Vestsjælland.

- Fra min tid i FC Vestsjælland og SønderjyskE ved jeg hvad, der skal til for at overleve i Superligaen. Det er en udfordring der tænder mig, og jeg håber, at jeg kan bidrage til at stabilisere forsvaret og bringe noget gejst og humør ind i truppen, siger Michael Christensen.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO