• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Hobro-kaptajn inden Thomasberg-gensyn: Vi ved, hvordan han vil gøre tingene

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Hobro IK-spillerne ved, hvordan Randers FC's cheftræner, Thomas Thomasberg, vil spille, og det vil de drage nytte af, fortæller Jonas Brix-Damborg.

Af Victor Risager

Efter en kort transfersaga skiftede Thomas Thomasberg cheftrænergerningen i Hobro IK ud med cheftrænerjobbet i Randers FC denne sommer.

Søndag eftermiddag skal Thomasberg så stå over for sin tidligere klub, når Randers FC tager imod netop Hobro IK på hjemmebane. Og i det opgør kan Thomasbergs kendskab til Hobro måske være en fordel for Randers, frygter Hobros anfører, Jonas Brix-Damborg.

Læs også: Optakt: Randers FC - Hobro IK

Til gengæld kender Hobro-spillerne ligeledes Randers-træneren, og det har de også tænkt sig at udnytte. Det fortæller nordjydernes anfører, Jonas Brix-Damborg, til Nordjyske.

- Vi har fået snakket om, hvordan vi kan ramme dem, og vi ved, hvordan han vil gøre tingene. Det tror jeg også godt, at vi kan drage fordel af, siger Jonas Brix-Damborg.

Thomasbergs Hobro-mandskab sluttede et godt stykke over Randers i den forgangne sæson, men i denne sæson er det kronjyderne, der er kommet bedst fra start. Efter fem runder har de samlet seks point, mens Hobro blot har hentet fire.

Opgøret mellem Randers FC og Hobro IK sparkes i gang klokken 14.00 søndag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.