Hobro-keeper efter 1-1: I bund og grund et fair resultat

1-1 var det rigtige udfald af søndagens kamp mellem Hobro og Silkeborg, mener Jesper Rask.

Emmanuel Sabbi var ikke mange minutter om at bringe Hobro i front i søndagens hjemmekamp mod Silkeborg, men Nicolai Vallys fik udlignet for gæsterne inden pausen.

Kampen sluttede derfor med 1-1, og det var sådan set et meget fair resultat, sagde Hobro-keeper Jesper Rask umiddelbart efter opgøret.

- Det er en typisk ”Goofy-kamp", hvor det går godt med hænderne, og så kan det måske gå lidt bedre nogle gange med fødderne. Der var nogle redninger, og det var godt.

- Vi presser på til sidst, men vi fik desværre ikke sejren, og 1-1 er vel egentlig i bund og grund også et fair resultat, fortæller keeperen til klubbens hjemmeside.

Hjemmeholdet pressede på for den anden scoring til sidst i opgøret, men Silkeborg blev ofte farlige på kontraangreb.

Jesper Rask havde flere afgørende redninger, men han var ikke nervøs for at smide det hele på gulvet.

- Nej, jeg tænker mere på, at vi skal op og vinde. Men det er rigtigt, at det bliver noget indianerfodbold til sidst. Holdene knækker lidt over, så der var mange chancer, men det vidste vi også godt, at der ville komme i den her kamp, slutter han.

I næste spillerunde skal Hobro en tur til Fyn for at møde OB.