Hobro og Horsens delte i chancefattig affære

Det var småt med både chancer og flot spil, da Hobro IK og AC Horsens søndag spillede 0-0 i Superligaen.

For fjerde gang ud af ligeså mange mulige spillede Hobro IK og AC Horsens uafgjort, da de søndag aften spillede 0-0.

Det var AC Horsens, der startede kampen bedst. I løbet af de første ti minutter fik de testet Jesper Rask i Hobro-målet flere gang, men det var ikke nærgående forsøg.

Efter 12 minutter bed Hobro første gang fra sig. Pål Alexander Kirkevold blev sendt i dybden, og AC Horsens-keeper Matej Delac stormede ud af sit mål. Han kom dog på mellemhånd, og Kirkevold fik rundet målmanden. Vinklen blev dog for spids for nordmanden.

Minuttet efter var udeholdet tæt på, da en bold endte ved Michael Lumb ved bagerste stolpe. Den ellers målfarlige back bragede dog bolden i sidenettet.

Stemningen i opgøret blev mere fjendsk, da Kasper Junker satte en hård tackling ind på Emmanuel Sabbi. Til gengæld kom der lidt færre chancer i opgøret.

Inden pausen var Kasper Junker tæt på. Et frispark endte i noget klumpspil i Hobro-feltet. Bolden endte ved Kasper Junker, men Horsens-angriberen kunne ikke rigtig få træf på bolden, og så kunne Hobro-keeper Jesper Rask efter et par omgange få kontrol over bolden. Det blev altså ikke til mål i kampens første halvleg.

De første 15 minutter af halvleg var præget af mange dueller og ujævnt spil, hvor ingen af holdene viste imponerende takter.

Efter lidt mere end en times spil, burde Kasper Junker have sendt AC Horsens i front. En bold blev sendt i dybden, og Horsens’ forsøg på en clearing endte i maven på Kasper Junker, der havde frit løb mod mål. Jesper Rask fik dog på fornem vis sendt bolden ved siden af mål.

Hobro var generelt ufarlige i anden halvleg, men med ti minutter igen kom de frem til en chance. Et frispark endte via et Hobro-hoved ved Pål Alexander Kirkevold, men nordmanden headede blødt og ligepå Matej Delac.

I kampens sidste minutter var Hobro tæt på at stjæle sejren, og det er næsten ufatteligt, at de ikke gjorde det. Et langt indkast endte ved en helt fri Emmanuel Sabbi ved bagerste stolpe, men med et frit mål i sigte, headede han den ind på Pål Alexander Kirkevold, der blev ufrivillig redningsmand for AC Horsens.

Der blev ikke scoret i kampen, og med resultatet ligger Hobro stadig sidst i Superligaen, mens AC Horsens ligger nummer syv.