• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

Hobro ophæver med forsvarsspiller før tid

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Manglende udsigt til spilletid får nu Hobro til at skilles veje med et af sidste sæsons indkøb.

Af Nicklas Grodt Degn

For et år siden skrev Superliga-klubben Hobro IK kontrakt med den unge forsvarsspiller Alexander Molberg. Kontrakten lød frem til 2020, men nu er Molberg fortid i det nordjyske.

- Der er umiddelbart ikke udsigt til spilletid på vores førstehold for Alexander, og derfor er vi blevet enige om at stoppe samarbejdet et år før tid, siger Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen om bruddet til Hobros hjemmeside.
 
- Alexander har prioriteret at flytte tilbage til Fyn, hvor han vil studere og finde en ny klub, hvor han kan få mere førsteholdsfodbold, end vi kan tilbyde her i Hobro IK. Jeg synes, det er en meget moden og velovervejet beslutning, som Alexander har truffet, og det har jeg stor respekt for. Hans kommende klub kan se frem til at få en dygtig og dedikeret ung forsvarsspiller, som vil frem i verden, tilføjer han.

20-årige Molberg var hele den forgangne sæson udlejet til Premier League-klubben Wolverhamptons andethold, hvor han var at finde i startopstillingen i 10 ud af 20 ligakampe. Han har tidligere været udlejet til italienske Cagliari, da han stadig var på kontrakt i Hobro.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.