• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Hobro-profil om Wilczek: Jeg er ikke meget for det, men han er altså god

Edgar Babayan synes, Hobro spillede en god kamp mod Brøndby IF, men han må modvilligt bøje sig for Kamil Wilczeks evner. Den slags træfsikkerhed udgør forskellen på top og bund, mener Babayan.

Af Anders Dehn

Der lader til at være bred enighed om, at Hobro IK gjorde god figur mod Brøndby IF søndag aften. Særligt i første halvleg. Alligevel står der på bundlinjen, at de blågule gæster scorede to, mens Hobro ikke scorede.

Det har Brøndby Kamil Wilczek at takke for. Anføreren prikkede begge mål ind, og dermed blev han forskellen på de to hold. Og illustrerede samtidig forskellen på top og bund, mener en af Hobros tabende profiler.

Læs også: Frederiksen om interesse for Wilczek: Det er der sikkert ikke noget hold i

- Vi må bare sige, at han er god ham der. Jeg er ikke meget for at sige om andre, at de er gode, men det er han altså. Og så er det vel bare forskellen på et tophold og et bundhold. De scorer, når de får mulighederne. Vi har optræk til en helt masse, der kan blive farligt, men hvor det ikke helt bliver til noget, siger Edgar Babayan til Nordjyske.

Før kampen forlød det, at også andre end Babayan havde fået øje på Kamil Wilczeks kvaliteter. Ifølge både tyrkiske og polske medier skulle storklubben Besiktas være interesseret i topscoreren, men det skød cheftræner Niels Frederiksen ned kort før kickoff.

- Det er sikkert en af de alle de der mediehistorier, som der ikke er noget hold i. WIlczek er en vigtig spiller, og ham vil jeg da nødigt undvære, sagde han til TV3 Sport.

Kamil Wilczek forlængede da også kontrakten med Brøndby tre dage før nytår og har dermed to år tilbage af sin aftale.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.