Quincy Antipas har forladt Hobros træningslejr for at fortsætte behandlingen af sin skade i Danmark. Til gengæld tester nordjyderne midtstopperen Mamoudou Mara.

Hobro IK er i fuld gang med forberedelserne til den kommende halvsæson, hvor klubben skal forsøge at vriste sig væk fra sidstepladsen i Superligaen. I øjeblikket befinder nordjyderne sig i Tyrkiet på træningslejr, og med i flyveren til Belek var blandt andre Quincy Antipas.

Den tidligere Brøndby-spiller var skadet hele efteråret, og Hobro kæmper for at få ham klar, men umiddelbart kan det have lange udsigter. Antipas har således forladt træningslejren igen for at fortsætte sin behandling i Danmark.

- Efter min første snak med behandleren i København var min forventning, at han ville være længere end det, vi har set her på træningslejren, siger cheftræner Ove Pedersen til Nordjyske.

Hobro IK behøver imidlertid ikke afbestille et af hotelværelserne, selv om Quincy Antipas har forladt lejren. Den 25-årige midtstopper Mamoudou Mara er nemlig checket ind i Tyrkiet, hvor han skal vise sig frem for Ove Pedersen og resten af trænerteamet. Han har senest repræsenteret schweiziske Yverdon Sport FC.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO