• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Hobro-spiller om forlængelse: Kan ikke se mig selv i andre danske klubber

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mikkel Mejlstrup Pedersen er opvokset 100 meter fra Hobro IK's hjemmebane, og i går forlængede han kontrakten med sin barndomsklub. Han har ikke lyst til at spille for andre danske hold.

Af Anders Dehn

Selv om moderne fodbold er rig på spillere, der søger lykken langt fra deres hjemlande, findes der stadig dem, der gør karriere i deres hjemstavn. Det er dog de færreste, der tager betegnelse "en af de lokale drenge" så bogstaveligt som Hobro IK's Mikkel Mejlstrup Pedersen.

Han er opvokset på Amerikavej, hvor også DS Arena ligger, og han startede i klubben som treårig. Han var fan, før han blev spiller - og nu fortsætter han som sidstnævnte lidt endnu. "MP" har forlænget sin kontrakt med Hobro til 2023.

Læs også:Hobro IK forlænger med midtbanespiller

Det er han svært tilfreds med, for selv om han drømmer om en karriere som udlandsprofessionel en dag, vil han ikke skifte til andre klubber i Superligaen.

- Jeg er lykkelig for den nye kontrakt. Min førsteprioritet har hele tiden været at blive i Hobro. Jeg kan ikke se mig selv i andre danske klubber, siger Mikkel Mejlstrup Pedersen til Nordjyske.

Læs også:Aftalen med Hobro er løbet ud: Håber på afklaring inden længe

Den 23-årige midtbanemand tilbragte flere af sine ungdomsår i Randers FC, men skiftede tilbage til Hobro, da han blev senior. Selv om han spillede jævnligt i de tre foregående sæsoner, er denne den første, hvor han har været fast mand.

Mejlstrup Pedersen er startet inde i 19 af 20 ligakampe i denne sæson. Den eneste, han ikke spillede, havde han karantæne i.

Hobro overvintrer på 12. pladsen i Superligaen med fem point op til SønderjyskE lige over og fire ned til Esbjerg fB lige under.

Læs også:Hobro-stopper drømmer om Premier League

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020