• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Hobro-spiller om trist 2019: Uheld på uheld og en smule dumhed

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Hobro-spillere Frans Dhia Putros fortæller om et frustrerende år, der blot har budt på spilletid i en enkelt Superliga-kamp.

Af Ole Hoffskov

Forsvarsspilleren Frans Dhia Putros har fortsat sin første optræden for Hobro IK til gode i denne sæson. Landsholdsspilleren fra Irak har døjet med skadesproblemer over en længere periode, og selv om han er klar igen, har han ikke formået at spille sig ind på Hobro-mandskabet, der har gjort det godt i de første ti kampe.

26-årige Putros har næsten brugt mere tid på briksen end på fodboldbanen i 2019, og det har givet ham et efterslæb, som tager tid at indhente.

Trods de trælse omstændigheder er Hobro-spilleren ved godt mod.

Læs også:Optakt: FC København - Silkeborg IF

- Jeg pådrog mig en skade i sidste sæson, som har holdt mig ude i lang tid. Jeg kunne ikke rigtig få klarhed over, hvad der var galt, så derfor endte jeg via Iraks landshold i Qatar, hvor jeg blev behandlet utrolig godt. Jeg er sikker på, at min skadesperiode havde været længere, hvis det ikke havde været for de seks uger, jeg var i Qatar, siger Frans Dhia Putros til tipsbladet.dk.

Forsvarsspilleren var senest i aktion for Hobro den 12. maj, da han spillede 86 minutter mod Vejle Boldklub i den første af to kampe om at undgå direkte nedrykning i sidste sæson. Det er også den eneste Superliga-kamp, Frans Dhia Putros står noteret for i 2019, og selv om én ikke er meget, er det måske i virkeligheden én for meget, fortæller han. 

- Det har været forfærdeligt at sidde udenfor. Jeg pådrog mig en skade efter Asian Cup, og så gik jeg måske i gang igen lidt for tidligt. Der skulle jeg nok have ventet lidt. Nu er det endt med, at jeg har været skadet stort set hele 2019, og det er selvfølgelig mega frustrerende, siger Hobro-spilleren og fortsætter:

Læs også:Vraget SønderjyskE-kant forstår ikke træneren: Han bruger en back på min plads

- Det har været et år med uheld på uheld og en smule dumhed. Jeg ofrede mig måske lidt for Hobro, da jeg spillede kampen mod Vejle. Vi var i en meget kritisk situation på det tidspunkt, og så ville jeg selvfølgelig gøre alt for at hjælpe til, men set i bagklogskabens lys skulle jeg nok ikke have spillet. Den her gang har jeg virkelig været opmærksom på at tage den tid, jeg har haft brug for. 

Lige nu bobler optimismen igen hos den skadesfrie Hobro-spiller, der håber at slutte et træls år af på en god måde.

- Jeg er fit igen og helt klar til at spille. Fysisk er jeg, hvor jeg skal være, så det er egentlig et ret godt tidspunkt, du ringer på. Jeg er meget glad for tilværelsen i øjeblikket, lyder det fra Frans Dhia Putros.

Hobro-spilleren fortæller, at han regner med at blive udtaget til Iraks VM-kvalifikationskampe mod Hong Kong og Cambodia i næste måned. 

Læs også:Amankwaa-situation er første gang for Riddersholm: Jeg er rigtig ærgerlig

Læs også:Avis: SønderjyskE var tæt på to markante tilgange

Læs også:Niels Frederiksen ændrer på Brøndby-holdet efter dårlig præstation