• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Hobro-stopper: Det er da ærgerligt, at Esbjerg fB får Troels Bech ind

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Hobro IK og Esbjerg fB kæmper i øjeblikket en kamp i bunden af Superligaen, og nordjyderne glæder sig ikke over, at Esbjerg har hentet Troels Bech.

Af Victor Risager

Superligaens store historie i den forgangne uge har været Esbjerg fB’s trænerskifte, hvor vestjyderne erstattede cheftræner Lars Olsen med Troels Bech, efter at førstnævnte havde mistet spillertruppens opbakning.

Og det var ikke en nyhed, der blev taget godt imod i Hobro, erkender forsvarsspiller Simon Jakobsen overfor Ekstra Bladet.

Læs også:EfB-profil: Vi viser noget, man måske har manglet at se

Hobro kæmper nemlig med netop Esbjerg fB om at undgå fjerdepladsen i nedrykningsspillets pulje to – en plads, der betyder direkte nedrykning til NordicBet Ligaen. Hobro startede slutspillet med et forspring på fem point, og de så gerne, at tingene fortsatte som i grundspillet.  

- Jeg havde da hellere set, at Esbjerg var fortsat med noget, der helt klart ikke fungerede. Jeg synes, det var tydeligt, at der ikke var ild i øjnene på Esbjerg-spillerne, når man mødte dem. Så det er da ærgerligt, at de får så dygtig en mand som Troels Bech ind, men hvor effektfuldt det reelt er, det er svært at sige, siger Hobros Simon Jakobsen til Ekstra Bladet.

Læs også:Optakt: Hobro IK - AC Horsens

Hobros forspring er blevet mindsket i denne weekend, efter at Esbjerg besejrede Randers FC fredag, og Hobro IK måtte nøjes med et point mod AC Horsens lørdag. Der er nu tre point imellem de to hold.

I den kommende spillerunde skal Hobro IK gæste Randers FC, mens Esbjerg fB skal på besøg hos AC Horsens. De kampe spilles tirsdag. 

Læs også:Hobro-stopper har haft fire hjernerystelser: Får jeg en til, stopper jeg

Læs også:Spilforslag til Superligaen: Mål i Farum

Læs også:Statistik fra mesterskabsspillet: FC København hårdt presset i toppen