• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Hobro testede tre spillere i reservekamp: Amerikaner scorede

Hobro testede tre spillere fra nær og fjern, da de mødte AGF mandag i en reserveholdskamp.

Af Oliver Okstrøm

Efter to uafgjorte opgør i Superligaens to første kampe havde Hobro hele tre spillere på prøve i holdets reserveholdskamp mod AGF. Her endte det med remis, da der stod 2-2 på måltavlen, da kampen blev fløjtet af.

De tre testspillere var Yosef Samuel, Junior Bangda og Christian Hørby, hvor det var førstnævnte, der stod for målet til 2-2.

Yosef Samuel er amerikaner, mens Junior Bangda er fra Cameroun, mens Christian Hørby er ungdomsspiller fra Randers FC, og de skulle alle tre have givet en fin indsats, men Hobro-assisttenttræner Michael Kryger vil ikke love noget.

Det gør han klart i et interview med Nordjyske.

- Jeg kan ikke svare på, om vi skriver kontrakt med nogle af dem. Det er for tidligt at sige. Men de kom da tættere på med indsatsen i dag. Nu træner de med den næste uges tid, og så ser vi, fortæller Michael Kryger til avisen.

I kampen mellem Hobro og AGF var det Zachary Duncan, som bragte AGF foran med 1-0, mens Julian Kristoffersen udlignede for Hobro, hvorefter Jon Dagur Thorsteinsson gjorde det til 2-1. Endelig var det altså Samuel, som gjorde det til 2-2.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.