• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Hobro-træner forventer køb og salg: Vi har nogle spillere, som ikke bliver her

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Flere af Hobro IK's spillere har lagt op til, at de gerne vil sælges, og cheftræner Peter Sørensen er da også indstillet på at miste nogle af dem. Til gengæld forventer også, at klubben ikke er færdig med at hente spillere ind den anden vej.

Af Anders Dehn

Hobro IK har allerede mistet to faste startere denne sommer. Først tog Yaw Amankwah hjem til Norge, og siden tog Vito Hammershøy-Mistrati den korte tur sydpå til Randers. Men det er ikke nødvendigvis gjort med profilsalgene endnu.

Pål Kirkevold flirter intenst med OB, mens også Emmanuel Sabbi og Edgar Babayan har været genstand for andre klubbers bud. Cheftræner Peter Sørensen lyder da også som en mand, der regner med, at han mister en eller flere nøglespillere.

Læs også: Optakt: Hobro IK - AGF

Til gengæld forventer han også, at klubben henter nogle ind den anden vej.

- Så længe deres ønske om en fremtid på mere fashionable adresser kommer til at udstråle en iver efter at vise dygtighed i nuet, så gør det ikke så meget. Vi ved, at vi måske har nogle spillere nu, som vi ikke har, når transfervinduet lukker, og at vi omvendt nok får nogen, der ikke er her endnu, men sådan er det hvert år, siger Peter Sørensen til Nordjyske.

Klubben har allerede hentet sin tidligere topscorer Mads Hvilsom hjem efter fire svære år i udlandet og andre Superliga-klubber, mens også Oliver Thychosen har byttet Viborg FF ud med Himmerland. Sidst, men ikke mindst, har Hobro lejet Anel Ahmedhodzic i Malmö FF.

I aften skal de foreløbige handler så stå sæsonens første betydende prøve. Hobro spiller første kamp i Superliga-året 2019/20, når AGF gæster DS Arena klokken 19.

Til det opgør sidder fire spillere uden for truppen. Læs mere i vores optakt.

Superliga

Mere Superliga

Fokus