• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Hobro-træner: Som udgangspunkt får Macena ikke en kontrakt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Gilberto Macena træner og spiller med i Hobro IK, men det ligger ikke i kortene, at AC Horsens-legenden skrive under på en aftale med Superligaens bundprop.

Af Anders Dehn

Sidst Gilberto Macena optrådte i gult på dansk grund, gik det meget godt. Han blev den mest scorende spiller i AC Horsens' historie, og klubben endte med at tjene et tocifret millionbeløb på at sælge ham.

Nu er han så tilbage, både i Danmark og i gul trøje, for Macena træner med i Hobro IK. Derudover deltager han i den reserveholdskamp, som finder sted netop nu. Det bliver dog formentlig ved træning og reservekampe.

Læs også: Gilberto Macena træner med i Hobro IK

- Som udgangspunkt får han ikke en kontrakt, men man ved aldrig. Vi tager det i hvert fald stille og roligt, siger cheftræner Allan Kuhn til Nordjyske.

34-årige Gilberto Macena har senest været på kontrakt i Thailand, men har fået store dele af de to seneste år ødelagt af et par alvorlige knæskader. Han er dog ifølge eget udsagn skadesfri og klar til at finde en ny klub.

Læs også: Gilberto Macena savner stadig Danmark - men ikke det danske vejr

Det må gerne være i Danmark.

- Om jeg har niveau til Superligaen, er jeg 100 procent sikker på. Jeg vil hellere vente, til jeg er på banen, før jeg kan sige, om jeg kan gentage den succes, jeg havde sidst. Men jeg vil ikke skuffe nogle, der satser på mig. Det er jeg 100 procent sikker på, sagde han i et interview med tipsbladet.dk i december.

Macena har desuden holdt kontakten til nogle af sine gamle holdkammerater i Horsens, ligesom han stadig taler dansk, selv om han forlod Danmark for syv år siden.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.