Hobro vendte truende nederlag til sejr i Sydbank Pokalen

Hobro IK var bagud mod Ledøje-Smørum fra Danmarksserien, men kom tilbage og vandt med 2-1 i Sydbank Pokalens tredje runde.

I anden runde af Sydbank Pokalen måtte Hobro IK ud i forlænget spilletid, før at det blev til en 2-1-sejr over IF Lyseng fra Danmarksserien, og tirsdag aften var Superligaholdet så igen i problemer i den danske pokalturnering mod endnu et Danmarksserie-mandskab, Ledøje-Smørum.

Superligaens bundprop er hårdt ramt af skader, så der var blandt andet startdebut til både Collins Tanor og Julian Kristoffersen, som i kampens indledning kunne se Djiby Fall misbruge en stor mulighed. Angriberen sparkede lige på målmanden fra en position i feltet, og i stedet var det så Ledøje-Smørum, der bragte sig i front efter 17 minutter ved Mathias Gransee.

Djiby Fall noterede sig yderligere for en god mulighed inden pausen, da han headede over mål på et indlæg fra Danny Olsen. Allan Kuhns mandskab fik dog ikke udlignet, og anden halvleg startede derfor også med en 1-0-føring til hjemmeholdet fra Danmarksserien.

Nordjyderne fik lagt et bedre pres på hjemmeholdet efter pausen, og efter 57 minutter kom udligningen så. Hjemmeholdets målmand havde bevæget sig lidt for langt ud af sit mål, og det opdagede indskiftede Vito Hammershøy-Mistrati, der fra midten af banen sendte bolden hele vejen i mål. 1-1.

Ledøje-Smørum bed fra sig med et par omstillinger, men med tyve minutter igen blev det så 2-1 til gæsterne. Julian Kristoffersen blev væltet i feltet, og fra 11-meter-pletten bragte Vito Hammershøy-Mistrati så Hobro i front.

Hjemmeholdet fik aldrig svaret igen, og kampen endte derfor med en 2-1-sejr til Allan Kuhn og kompagni. Hobro er dermed videre til fjerde runde i Sydbank Pokalen og henter samtidig en tiltrængt sejr efter 5-0-nederlaget til AaB i weekenden.

På lørdag gæster nordjyderne FC Midjylland på MCH Arena i Superligaen.