• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Hobro vil bruge overskud på nye folk til trænerstaben

Sportschef Jens Hammer Sørensen forventer et overskud for Hobro IK i 2017, og han håber, at de penge kan gå til én, der kan lave videoanalyse, og én, der er god til individuel træning.

Af Anders Dehn

2017 var et godt år for Hobro IK. Klubben rykkede op i Superligaen, endte efteråret på fjerdepladsen og, viser det sig, skabte et overskud på bundlinjen. Det endelige regnskab kommer først om et par måneder, men sportschef Jens Hammer Sørensen forudser et plus.

De penge har sportschefen allerede udset sig et formål med. For han kunne godt tænke sig at forstærke trænerteamet, og han har allerede to konkrete idéer til, hvordan det skal løses.

- Vi kunne godt bruge en person med kompetence i videoanalyse og én, der kan byde ind med noget ekstraordinært vedrørende individuel træning, siger Jens Hammer Sørensen til BT.

Hobro IK kom ud af det første halvår af 2017 med et underskud på 3,8 millioner kroner. Det var dog forventet, da holdet spillede i 1. division og satsede stort på at vende tilbage til Superligaen. 

Den plan lykkedes altså i sommer, og derfor forventer Hammer Sørensen og co., at det halve år i den bedste række kan opveje for et halvt år på anden klasse. 

Førsteholdet begyndte forårssæsonen mandag aften ved at tabe 0-1 hjemme til AGF, men Hobro fastholder lige netop sin top 6-placering foran AC Horsens, som dog har lige så mange point.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus