Højdepunkter: Brandvarm svensker sikrede Silkeborg-sejr

Gustaf Nilsson var på pletten igen, da han sikrede Silkeborg IF sejren over Esbjerg fB i det første af to opgør.

Der er en plads i Superligaen på spil i playoffopgøret mellem Silkeborg IF og Esbjerg fB, og torsdag aften tørnede de to hold sammen i Silkeborg til det første opgør, hvor det var hjemmeholdet, der sikrede et godt udgangspunkt.

De var tæt at komme foran allerede i første halvleg, hvor den Brøndby-ejede angriber, Gustaf Nilsson, snød en håndfuld Esbjerg-spillere og tilkæmpede sig et straffe. Det tog Davit Skhirtladze sig af, men han udnyttede ikke chancen.

I stedet sørgede Nilsson sent i anden halvleg selv for sejren, da han headede bolden i kassen til 1-0 med 20 minutter igen. Det blev kampens eneste mål, og Silkeborg sikrede sig et fint udgangspunkt inden returopgøret på søndag.

Du kan se kampens højdepunkter øverst i artiklen.