Højdepunkter: Eventyrlige Evander sænkede Hobro

Vi giver dig her højdepunkterne fra FC Midtjyllands 1-2 sejr over Hobro i fredagens opgør i Superligaen.

Evander var kampens helt store oplevelse, han med et forrygende langskudsmål og en assist var en af hovedårsagerne til, at FC Midtjylland tog en vigtig 0-1 sejr i Hobro.

Efter 25 minutter kom kampens første scoring. Gæsterne formåede at holde presset efter et hjørnespark, da Evander modtog bolden 25 meter fra mål. Brasilianeren var iskold, da han efter en fræk førsteberøring bragede bolden ind bag en chanceløs Jesper Rask.

Fem minutter efter pausen blev der bragt balance i regnskabet ved den nyslåede armenske landsholdsspiller Edgar Babayan. Han modtog bolden i venstresiden og efter nemt at have rundet Joel Andersson, lagde han køligt bolden over i det lange hjørne.

Midtjyderne skulle dog ende med de tre point, og igen var Evander i hovedrollen. Han fandt med et giftigt indlæg indskiftede Mayron George tæt inde målet, og han fik skovlet bolden i mål og sejren hjem til FC Midtjylland.

Se eller gense alle mål og højdepunkter fra opgøret i afspilleren øverst af artiklen.