Højdepunkter: FCK kørte AGF over i Parken

Se eller gense højdepunkterne fra FC Københavns 4-1-sejr over AGF i Parken fredag aften.

FC København sendte fredag aften AGF hjem med et 4-1-nederlag og bookede dermed en billet i næste års Europa League-kvalifikation.

Federico Santander bragte efter ti minutter hjemmeholdet foran på tæt hold, men kun få minutter senere udlignede Jens Stage for gæsterne, da han kom først på et frispark.

Der skulle dog ikke gå lang tid før, at Erik Johansson stod fuldstændig fri i feltet og headede Viktor Fischers hjørnespark i nettet. 2-1.

Resten af halvlegen havde AGF gode muligheder for at udligne, men efter pausen var det i stedet FCK, der scorede igen. Peter Ankersen modtog bolden på højre siden fra Viktor Fischer og sparkede så flot bolden i nettet til 3-1.

Med et lille kvarter igen var Viktor Fischer så selv i målscorernes rolle, da han efter hurtigt kombinationsspil kom fri og køligt spillede bolden mellem benene på Aleksandar Jovanovic i AGF-målet.

Du kan se eller gense alle mål og højdepunkter i videoen over artiklen.