Højdepunkter: Fem mål i underholdende guldkamp

Se eller gense mål og højdepunkter fra kampen mellem FC Midtjylland og Brøndby IF.

Guldaspiranterne FC Midtjylland og Brøndby IF reklamerede torsdag aften for den danske Superliga på fineste vis, da de to hold bragede sammen i Herning.

Hjemmeholdet var allerede foran med 2-0 efter 17 minutters spil på to mål af Gustav Wikheim og havde også mulighederne for at score yderligere.

I stedet var det Brøndby, der kom på tavlen kort før pausen, da Kamil Wilczek fandt vejen til netmaskerne efter et hjørnespark.

Kort efter pausen var det igen FC Midtjylland, der kom tættest på mål, da både Mads Døhr Thychosen og Bubacarr Sanneh måtte se deres forsøg prælle af på træværket. Bolden ville dog ikke ind for Jess Thorups tropper, og derfor fik Brøndby muligheden for at sætte et sidste pres ind til sidst.

Det lykkedes for gæsterne, der først udlignede ved Kamil Wilsek med ti minutter igen, inden at Anthony Jung hamrede bolden ind med seks minutter tilbage af opgøret.

Kampen sluttede derfor med en 3-2 sejr til Brøndby IF, der nu lægger sig alene op i toppen af tabellen med tre point ned til FC Midtjylland.

Du kan se eller gense højdepunkterne fra det dramatiske opgør i videoen over artiklen.