Højdepunkter: Hattrick-helten Onuachu nedlagde FC Nordsjælland

Paul Onuachu lavede hattrick, da FC Midtjylland slog FC Nordsjælland med 1-4 på Right To Dream Park.

Der var en debutant på trænerbænken, da FC Nordsjælland og FC Midtjylland tørnede sammen i lørdagens Superliga-opgør. Fra bænken kunne FC Midtjyllands nye træner, Kenneth Andersen, se Paul Onuachu lave hattrick, da midtjyderne tog en 1-4 sejr i Farum.

Midtjyderne kom foran efter 32 minutter, da Paul Onuachu uden besvær kunne sparke en ripost i mål efter en fremragende solotur af Gustav Wikheim.

Fem minutter efter pausen blev der udlignet, da flotte takter omkring midtjydernes felt endte med en aflevering til FCN-angriberen Goodsway Donyoh, der bragte balance i regnskabet.

Den stilling holdt kun i to minutter. Awer Mabil lavede kække driblinger i højresiden, og inde foran mål fandt han Paul Onuachu, der bragte FC Midtjylland i front igen.

Efter 78 minutter fuldendte Paul Onuachu sit hattrick. Nigerianeren modtog bolden på kanten af FC Nordsjællands felt, og uden megen tøven lagde han elegant bolden i det lange hjørne.

Fem minutter før tid bankede FC Midtjylland det sidste søm i kisten. Den indskiftede brasilianer Evander vendte på fornem vis på kanten af feltet og huggede bolden i nettet.

Se eller gense alle mål og højdepunkter i afspilleren øverst i artiklen.