Højdepunkter: Lyn-scoring og akrobatik, da Vendsyssel og AGF delte

Vi giver dig her højdepunkterne fra det seværdige 2-2 opgør mellem Vendsyssel og AGF.

For anden gang i sæsonen spillede Vendsyssel og AGF uafgjort, da de søndag spillede 2-2 i Nordjylland. Kampen bød på en lynscoring, et akrobatisk mål af Patrick Mortensen og en dum udvisning.

Vendsyssel fik en regulær drømmestart, da de bragte sig foran efter blot 14 sekunder. AGF-debutanten i forsvaret Sebastian Hausner stødte op i banen, og det gav Tiemoko Konaté frit løb mod AGF-målet, hvor han på flot vis lagde den forbi Kamil Grabara.

Et kvarter efter kom AGF dog tilbage. Et gennemspillet angreb endte via en anden AGF-debutant, Daniel Thøgersen, ved Kasper Lunding på kanten af feltet. Her vendte den unge offensivspiller på fænomenal vis rundt om Søren Henriksen og lagde bolden i nettet tæt op af stolpen.

Kort inden pausen skulle AGF også komme i front. Et indlæg blev slået ind i det lille felt mod Patrick Mortensen. Det lå dog en smule bag angriberen, men i en blanding af et saksespark og en helflugter bragte Mortensen AGF i front med sit andet mål i den hvide trøje.

Fem minutter inde i anden halvleg blev betingelserne gjort svære for AGF. Adama Guira lavede et unødvendigt frispark på Vendsyssels banehalvdel, og det kostede ham hans andet gule kort og et tidligt bad.

Derfor pressede Vendsyssel på, og ti minutter før tid kom udligningen. Jon Dagur Thorsteinsson slog et godt indlæg ind i AGF-feltet, og her steg Alhaji Kamara til vejrs og pandede udligningen i nettet på flot vis.

Se eller gense alle mål og højdepunkter fra opgøret i afspilleren øverst i artiklen.