Højdepunkter: To overtidsscoringer i dramatisk kamp i Randers

Der var masser af drama, da Randers FC og Brøndby IF mødtes. Se højdepunkterne her.

Der kom en yderst intens og seværdig afslutning på kampen, da Randers FC tog imod Brøndby IF søndag eftermiddag.

Randers FC kom foran efter otte minutter, efter at Emil Riis havde taget hånden i brug, og 20 sekunder efter scorede Brøndby så til 1-1.

Efter 90 minutter stod det også 1-1, men i det 92. minut scorede Brøndbys Mikael Uhre, og så lignede det, at gæsterne fra vestegnen ville snuppe alle tre point.

Det blev der imidlertid ændret på. Paulus Arajuuri begik frispark på kanten af feltet og blev udvist, og frisparket resulterede i sidste ende også i en udligning fra de kronjyske værter. Marvin Egho fik nemlig prikket bolden over stregen til slutresultatet 2-2 efter lidt tilfældigt spil i feltet.

Se de fire mål og højdepunkterne fra den dramatiske afslutning i videoen øverst i artiklen.