• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Gustav Tornby

Højdepunkter: Pourié gav Randers glimrende udgangspunkt mod AaB

Randers slog fredag aften AaB med 2-0 - se højdepunkterne fra kampen her.

Af Gustav Tornby

Det blev Marvin Pouriés aften, da AaB og Randers FC mødtes i den første af to kampe i Europa League play-off. Tyskeren stod for begge mål, da Randers vandt 2-0.

Angriberen har ellers haft svært ved at finde netmaskerne i denne sæson, men på et oplæg af Kasper Fisker klaskede tyskeren bolden i kassen fra feltkanten efter 26 minutter.

Tyskeren blev dobbelt målscorer, da han efter en indøvet hjørnesparkskombination kunne heade bolden i mål fra tæt hold. Dette var efter blot 32 minutter.

AaB kom bedre ud efter pausen, men de formåede aldrig at lægge et ordentlig pres på Randers, og det bliver nu meget svært for AaB at komme videre i Superligaens Europa League play-off.

Højdepunkterne fra kampen finder du øverst i artiklen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.