Højdepunkter: Se Bundus show mod Silkeborg

AGF vandt lørdag med 3-1 over Silkeborg efter en stor indsats fra indskiftede Bundu.

AGF vandt lørdag eftermiddag med 3-1 over Silkeborg i et opgør, som først blev afgjort helt til sidst ved to scoringer af indskiftede Mustapha Bundu, som kom ind fra bænken i løbet af anden halvleg.

Her kom han frem som lyn og torden, og havde allerede i sin første aktion på banen en god chance for at nette første gang i opgøret. Man måtte dog vente til der manglede fem minutter af den ordinære spilletid før han fik bragt AGF på 2-1. I overtidens første minut lukkede han så kampen til 3-1.

Forinden havde Morten Duncan Rasmussen slået scoringsrekorden i den bedste danske række med et mål til 1-0 i første halvleg. I anden halvleg kom Silkeborg igen med en scoring fra Simon Jakobsen efter et hjørnespark.

Men så kom Bundu altså på banen og fik sendt de tre point ind på AGF's konto. Se eller gense højdepunkterne fra kampen her.