Højdepunkter: Vendsyssel kom tilbage og vandt i Brøndby

Vendsyssel tog søndag en vigtig sejr i bunden, da de overraskende slog Brøndby på udebane.

På trods af at have været bagud to gange undervejs, så kom Vendsyssel tilbage og vandt i overtiden, da de søndag besejrede Brøndby med 2-3 på udebane.

Brøndby kom foran kort inden pausen, da Uffe Bech fik skovlet bolden over stregen efter et solidt Brøndby-pres i Vendsyssel-feltet.

Efter pausen fik Vendsyssel udlignet. Alexander Juel Andersen fandt Emmanuel Ogude i feltet, der med et kraftfuldt hovedstød på fornem vis fik udlignet.

Få minutter efter kom Brøndby på ny i front. Simon Tibbling tog elegant bolden ned med brystet i nordjydernes feltet og lagde køligt bolden under en fremadstormende Nicolai Flø i Vendsyssel-målet til 2-1.

Vendsyssel skulle dog få udlignet igen, og igen var det Alexander Juel Andersen i oplæggerens rolle. Han fandt Moses Opondo i feltet, der med en flot flugter udlignede til 2-2.

Det lignede en pointdeling, men dybt inde i overtiden fik Vendsyssel tildelt et straffespark. Sander Fischer eksekverede på sikker vis, og så endte nordjyderne med at tage alle tre point.

Se eller gense alle fem mål og de øvrige højdepunkter i afspilleren øverst i artiklen.