2016-03-03 10:55
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Målmand Jeppe Højbjerg er nu førstekeeper i Esbjerg, og han blev tirsdag kåret som årets U21-spiller af DBU. Rutineret holdkammerat fortæller, at Højbjerg har et stort potentiale.

I efteråret stod Esbjerg-keeper Jeppe Højbjerg for Fredericia, hvor han var udlejet til, og det gjorde han så godt, at de i Esbjerg hentede ham tilbage til klubben 1. januar 2016. Keeperen er nu førstevalget på målmandsposten i Esbjerg, og han er så stort et talent, at han i tirsdags blev præmieret med prisen som årets U21-spiller af DBU.

Den pris er et vidnesbyrd om, at målmanden har vist sig som et stort talent, og det er også, hvad de kan mærke i Esbjerg fB. Det fortæller holdkammerat Jesper Jørgensen, der i januar vendte hjem til dansk fodbold efter fem år i Belgien.

- Det er op til ham selv (hvor langt han kan nå, red.). Han har nogle klare fysiske fordele. Han er stærk og reaktionsstærk, men der er nogle områder, han skal forbedre sig på. Områder, der er vigtige i moderne fodbold, siger 31-årige Jesper Jørgensen til tipsbladet.dk og forklarer:

- I moderne fodbold skal målmænd også gerne være markspillere, og det er nok et sted, han skal forbedre sig på. Han er en talentfuld og intelligent spiller, og han har det lidt specielle og positive ved sig, at han er uimponeret over tingene. Det er en fordel, og jeg ser ham som en rigtig talentfuld målmand, siger Jørgensen videre.

Jeppe Højbjerg startede inde i søndags, hvor FC København vandt med 2-1 i Telia Parken over Esbjerg fB. Han kunne ikke gøre noget ved de to mål, FCK scorede.

Søndag spiller Esbjerg første hjemmekamp i foråret, når Randers FC gæster Blue Water Arena.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO