2017-02-17 14:34
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske midtbanespiller fra Brøndby IF har kun et halvt år igen af sin aftale med Brøndby, men fokus er ikke på, hvad der skal ske til sommer.

Han har altid været Brøndby-spiller, Frederik Holst, men måske er det forbi, når den nye sæson starter til sommer.

Der er selvfølgelig flere måneder til, men Frederik Holst har kontraktudløb, og midtbanespilleren har ikke forlænget sin aftale endnu med klubben fra Vestegnen.

Om han kommer til at gøre det, har han selv sået tvivl om, så foråret er vigtigt for Holst, der skal vise sig frem for potentielle klubber, ligesom han har et U21-EM til sommer, han kan deltage i.

Men det er slet ikke i hans tanker.

- Det bliver forhåbentlig et godt forår for mig. Jeg kæmper hårdt til træning, og jeg vil spille mig tæt ind på holdet. Den skal have en skalle, og så gider jeg egentlig ikke tænke så meget over min fremtid og U21-EM, siger Frederik Holst til tipsbladet.dk og forklarer:

- De ting skal jo alligevel komme af sig selv. De kommer, hvis jeg giver den en skalle her i Brøndby og får spilleminutter i foråret, siger han.

Første opgave for Frederik Holst og Brøndby IF bliver et opgør mod FC København på søndag. En kamp, der spilles i Telia Parken.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO