• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Horsens-angriber er stadig skadet: Pohl kan stå foran gul Superliga-debut

Nicolai Brock-Madsen døjer stadig med en skade, hvilket kan give plads til Jannik Pohl, når AC Horsens møder SønderjyskE. Han mangler dog kampform.

Af Anders Dehn

Før Jannik Pohl fik næsten hele opgøret, da AC Horsens slog BK Union i sidste uge, havde han ikke spillet kamp i månedsvis. Så Bo Henriksens plan var at lade Pohl gå stille og roligt ind på holdet, men det ser ud til, at manageren må sætte hold med ført hånd.

Nicolai Brock-Madsen er stadig skadet, skriver Horsens Folkeblad, og dermed ligner det Superliga-debut i den gule trøje for Jannik Pohl, når Horsens møder SønderjyskE fredag. Holdet må også undvære anfører Hallur Hansson, der afsoner karantæne.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Hvordan forløber Cirkus Bendtner?

Selv om Pohl ikke havde spillet kamp siden november i fjor, var Bo Henriksen godt tilfreds med sin lejesvend efter 2-0-sejren over danmarksserieholdet BK Union.

- Hvis han havde scoret, havde det været en helt perfekt aften, men han arbejdede godt, og det var vigtigt, at han fik næsten en hel kamp i benene, lød det fra Horsens-manageren efter kampen.

Læs også:Optakt: SønderjyskE - AC Horsens

Bo Henriksen og co. har også brug for en angriber i form. Holdet har blot scoret syv gange i sæsonens otte første Superliga-runder. Det har kun Esbjerg fB undergået.

Til gengæld kan Horsens-lejren glæde sig over, at de ikke er ene om at mangle deres anfører på grund af karantæne. Johan Absalonsen sidder også over for SønderjyskE efter det røde kort, han fik mod OB før landskampspausen.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Superliga

Mere Superliga

Fokus