• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Friis Daugbjerg

Horsens-general før Lyngby: Vi skal have en grim plet vasket væk

Foto: Lars Ronbog // Getty Images

Alexander Ludwig siger, at dagens kamp mod Lyngby er uhyre vigtig. Hele holdet skal tilbage på sporet efter to nederlag i træk.

Af Anders Friis Daugbjerg

Alexander Ludwig er tilbage i Horsens efter et ophold i OB, hvor forsvarsspilleren aldrig rigtig fandt sig til rette. Efter godt og vel 20 kampe fik Luwig en knæskade, som gjorde han aldrig rigtigt kunne indfri de forventninger, der var til ham. Nu er forsvarsspilleren tilbage i AC Horsens, hvor hans to første kampe med holdet er blevet til to nederlag og en målscore på hele 0-7, og det skal være slut nu, siger Ludwig til Horsens Folkeblad inden dagens kamp mod Lyngby:

- Lyngby-kampen er uhyre vigtig for os. Det handler om, at vi skal have en grim plet vasket væk, og så skal det være slut med at mis-time situationerne. Vi får hænderne fulde med Lyngbys farlige angribere. Jeg ved ikke, hvem de kommer med helt fremme, men jeg ved, at de spiller 3-4-3 og kommer med tre angribere. Bo Fosgaard er farlig på højrekanten, Frederik Gytkjær er målfarlig på midten, og de har enten Emil Nielsen eller André Riel. Vi ved, at de har målfarlige angribere i front, så vi skal sørge for, at de ikke får lov at boltre sig. Vi vil gøre alt for at spille til nul, siger Alexander Ludwig til Horsens Folkeblad samtidig med, at han understreger, at forsvaret nok skal finde sig selv igen, da det blot handler om at undgå personlige fejl.

Alexander Ludwig har skrevet under på en fire-årige aftale med AC Horsens, og spiller altså i dag sin tredje kamp i sæsonen mod Lyngby. Kickoff klokken 14:00

Superliga

Mere Superliga

Fokus