• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Horsens handler igen: Gammel kending vender tilbage

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Efter nederlaget på 0-5 mandag er der en positiv nyhed at vågne på for AC Horsens-fans.

Af Kenneth Jensen

Mandag blev AC Horsens og Bo Henriksen nedkæmpet. Gennembanket af nordjyderne AaB. 0-5 stod der, da kampen var forbi - et opgør, der blev spillet i Horsens - så det har nok ikke været de fedeste timer i kølvandet på kampen.

Men måske det bliver lidt nemmere at kome sig over nederlaget, for AC Horsens-manager Bo Henriksen har i hvert fald været aktiv på transfermarkedet.

En gammel kending vender tilbage i form af Jonas Gemmer, der har fået en treårig aftale med Superliga-mandskabet, skriver ACH i en pressemeddelelse.

I første omgang bliver han dog udlejet til Kolding IF, skriver klubben, og den lejeaftale løber resten af indeværende sæson.

- Vi havde glæde af Jonas Gemmer i halvandet år, og han gjorde et rigtig fint indtryk med sine fodboldmæssige færdigheder og gode menneskelige kvaliteter. Han har været ude med en skade i en længere periode, men han er vendt stærkt tilbage, og nu mangler han at spille kampe. Det får han mulighed for i Kolding IF, hvor han vil udvikle sig yderligere, og vi får en fremragende spiller tilbage om et års tid. Vi har store forventninger til Gemmer og glæder os til at arbejde med ham på daglig basis, fortæller manager Bo Henriksen.

- Jeg er super stolt over at vende tilbage, og jeg er glad for at få chancen efter min skade. I første omgang skal jeg lejes ud til Kolding IF, hvorefter jeg returnerer til AC Horsens, og det er en fed måde at gøre det på, så jeg for alvor kommer op i omdrejninger. Mit mål er at komme tilbage til AC Horsens i fremragende form og spille mig tilbage i startopstillingen, fortæller Jonas Gemmer.

Jonas Gemmer, der er central midtbanespiller, har tidligere spillet i FC Midtjylland, og han var senest på kontrakt i NordicBet Liga-klubben Fremad Amager.

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus