• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

Horsens-kant er blevet fast mand: Vil bygge på med mål

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Louka Prip har i denne sæson fået sit gennembrud i AC Horsens, hvor han efterhånden er blevet fast mand i startopstillingen. Han forklarer, at næste skridt er at blive målfarlig og kampafgørende.

Af Kristian Porse

Det har taget sin tid for den venstrebenede kantspiller at bide sig fast i AC Horsens, som han skiftede til fra Hvidovre i starten af januar 2019. 

I denne sæson har han så grebet chancen, og nu er han efterhånden blev en del af startopstillingen uge efter uge. Han forklarer, at han har arbejdet med at forstå organistationen på Horsens-holdet, hvilket bærer frugt for ham nu. Samtidig fortæller han, at næste skridt er at lave mål. Det gælder både for ham selv og hans offensive kolleger, mener han. 

Læs også:Bo Henriksen: Vi har et våben, modstanderne simpelthen ikke kan løse

- Det har været en fin sæson for mig indtil videre. Jeg har fået bygget på mit offensive spil. I vores seneste kamp mod OB lykkedes det for eksempel meget godt at få sat nogle angreb op, siger han. 

- Vi mangler målene både fra mig selv og vores andre offensive kræfter, men det skal nok komme. Jeg har fået skabt mit eget fundament. Jeg føler, at jeg blevet mere sikker rent defensivt. Da jeg kom til AC Horsens løb jeg for meget rundt. Nu har jeg fundet min plads i vores organisation. Jeg kom til at sprinte for meget rundt, så jeg ikke havde kræfter og luft til det offensive. Nu passer tingene sammen, siger han ifølge Horsens Folkeblad

Læs også:Optakt: AC Horsens - Hobro IK

Yderligere fortæller den 22-årige dansker, at han i øjeblikket træner sit højreben for at blive mere uforudsigelig.

Louka Prips næste mulighed for at lave mål er på søndag, hvor AC Horsens tager imod Hobro IK hjemme på Casa Arena. Kampen starter kl. 12:00. 

Læs også:Avis: Færøerne tæt på Lars Olsens afløser

Læs også:Horsens reddede pokalavancement hjem med sent mål

Læs også:Hobro forstærker sig: Skriver med ung amerikaner

Superliga

Mere Superliga

Fokus