• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Horsens overvejer Sanneh-arving: Det har set bedre og bedre ud

James Gomez ligner en ung mand, der er på vej i Bubacarr Sannehs fodspor. Hans prøvetræning i AC Horsens slutter i morgen, og så overvejer klubben, om de skal se mere til den gambiske midtstopper.

Af Anders Dehn

"AC Horsens henter ung gambisk midtstopper i Real de Banjul"

Sådan kunne overskriftet have set ud, dengang Bubacarr Sanneh kom til Danmark for fem år siden. Det samme kan den hedde, hvis klubben ender med at skrive kontrakt med James Gomez. Han deler nemlig nationalitet, position og klub med den tidligere Horsens-stopper.

Læs også: AC Horsens tester ung gambiansk forsvarer: Er det en ny Sanneh?

17-årige Gomez har de seneste uger trænet med i Horsens, og i morgen rejser han hjem. Nu overvejer Den Gule Fare, om den skal gøre Gomez til Sanneh-arving.

- Han skulle lige finde ud af, hvordan vi spiller fodbold i Danmark, og det har set bedre og bedre ud fra træning til træning. Han rejser hjem på onsdag, og så må vi se, om vi skal se mere til hinanden, siger assistenttræner Mads Lyng til Horsens Folkeblad.

Gomez var med, da AC Horsens i går tabte 2-1 til OB i reserveligaen. Det var hans sidste chance for at vise sig frem i kamp, inden han altså forlader Danmark i morgen.

Ender den unge mand med at træde i Sannehs fodspor og skifte til Horsens, skal han konkurrere med folk som Malte Kiilerich, Mikkel Qvist, Erhan Masovic og Sivert Heltne Nilsen, der alle kan begå sig i midterforsvaret.

Superliga

Mere Superliga

Fokus