Horsens sikrede sæsonens anden hjemmesejr mod Vendsyssel

AC Horsens løb med en overbevisende 3-0-sejr over Vendsyssel FF søndag.

AC Horsens sikrede sig sæsonens kun anden hjemmesejr i Superligaen, da de søndag tog imod Vendsyssel FF. Det blev nemlig til en overbevisende 3-0-sejr.

Vendsyssel FF kom bedst fra start og fik lagt et godt pres på AC Horsens, men som første halvleg skred frem var det hjemmeholdet, der sad på kampen. Det kastede imidlertid ikke mange chancer af sig, og den største chance kom Sivert Heltne Nilsen til, da han sendte et hovedstød mod Vendsyssel-målet efter et hjørnespark.

Til gengæld var første halvleg ikke helt uden begivenheder, og efter knap 34 minutter blev Vendsyssel reduceret til ti mand. Det gjorde de, da Jon Dagur Thorsteinsson fik sit andet gule kort for at rive Mathias NIelsen ned på kanten af eget felt.

Efter en chancefattig første halvleg kom AC Horsens til gengæld til et par fine chancer i første halvleg. Først var det Mathias Nielsen, der sendte bolden på overliggeren efter et hjørnespark, og efterfølgende stod stolpen i vejen for Michael Lumb, hvis afslutning fra kanten af feltet var blev rettet af.

Og den farlige start på halvlegen kastede også et mål af sig. Ti minutter inde i halvlegen scorede Mads Juel Andersen nemlig efter et hjørnespark.

Minuttet efter blev det også 2-0. Michael Tørnes i Vendsyssel-målet ikke kunne holde fast i en afslutning fra Kasper Junker og i stedet kastede bolden ud til Oliver Drost, som nemt headede bolden i mål.

Et kvarter før tid blev det også 3-0, da Juel Andersen igen kunne score på et hovedstød efter en dødbold, og det blev kampens sidste mål. Det betyder, at AC Horsens rykker op på femtepladsen i Superligaen, mens Vendsyssel falder til 13.-pladsen.