Horsens sikrer sig ny sæson i Superligaen

AC Horsens skal også spille Superliga i næste sæson. Vendsyssel FF skal ud i to playoffkampe mod nummer tre fra 1. division.

AC Horsens tog i sidste uge en vigtig 1-0-sejr ude mod Vendsyssel FF, og det resultat skulle forsvares på hjemmebane i dag.

Begge mandskaber startede en smule afventende og var meget opmærksomme på ikke at give nogen chancer bæk.

Efter 20 minutter kom den første ordentlige chance, da Michael Lumb fra kanten af feltet forsøgte sig, men det blev ikke for alvor farligt.

Et kvarter senere var Lumb dog skarp, da han på et indlæg kom forrest og med højreskøjten fik skudt bolden i mål til 1-0. Dermed kunne det ikke længere blive til forlænget spilletid.

I anden halvleg fortsatte AC Horsens med at stå godt imod, og Vendsyssel FF så ikke ud til at have redskaberne til at bryde defensiven op.

Vendsyssel FF fik presset hjemmeholdet i bund, som tiden skred frem, og nordjyderne fik scoret otte minutter før tid, da Søren Henriksen dukkede op og smadrede bolden i mål til 1-1.

Vendsyssel FF fik dog ikke det forløsende andet mål, og dermed endte kampen uafgjort 1-1.

AC Horsens vinder playoffkampene samlet 2-1, og det betyder, at AC Horsens nu kan gå på sommerferie, mens Vendsyssel FF skal ud i to nye playoffkampe.