• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Horsens-spids hentet for millioner: Prisskiltet er ikke et problem

Selvom Kasper Junker stadig har sit gennembrud i AC Horsens til gode, så mener han ikke, at det er det store prisskilts skyld.

Af Sylvester Guldberg Røn

Sidst på sidste sommers transfervindue var AC Horsens ude med den store pengepung. Her hentede de nemlig angriberen Kasper Junker i AGF for 4,5 millioner kroner.

25-årige Kasper Junker har dog ikke været en bragende succes i klubben, hvor især foråret var katastrofalt for hele AC Horsens' offensiv. Den for AC Horsens dyrtindkøbte angriber mener dog ikke, at de manglende mål har noget med prisskiltet at gøre. 

- Det store prisskilt har ikke været noget problem for mig. Husk på, det var penge, AGF fik for at sælge mig. Det var ikke mig, der fik pengene, siger Kasper Junker til Horsens Folkeblad

AC Horsens har sidenhen hentet Nicolai Brock Madsen til klubben, hvilket har skubbet Junker mere ud på kanten. Junker kan se muligheder i samarbejdet. 

- Nicolai Brock-Madsen og jeg kender hinanden fra Randers FC, og vi har det alletiders sammen uden for banen, lyder det fra Kasper Junker. 

Kasper Junker lavede tre mål i 17 Superliga-kampe for AC Horsens i sidste sæson. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.