HSV vendte nederlag til sejr og fik revanche mod AGF

AGF tabte torsdag eftermiddag med 2-3 til tyske HSV i en træningskamp i Hamborg.

Tilbage i starten af juli vandt AGF på imponerende vis en træningskamp med hele 5-1 over den tyske traditionsklub HSV i Hamborg.

Torsdag eftermiddag mødtes de to hold så igen i en træningskamp i det tyske, men denne gang blev det en mere lige affære.

David Nielsen stillede op i noget nær stærkeste opstilling, og i starten af første halvleg bragte Ryan Mmaee gæsterne i front på oplæg af Tobias Sana. Føringen holdte også til pausen, og i starten af anden halvleg blev det også 2-0 ved Casper Højer.

HSV kæmpede sig dog tilbage i opgøret, og få minutter efter 2-0-scoringen reducerede Aaron Hunt, inden at Bakery Jatta udlignede til stillingen 2-2 med en halv time igen

I slutminutterne blev det også 3-2 til det tyske hjemmehold ved Khaled Narey, og dermed fik HSV revanche for sommerens testkamp.

Efter landskampspausen får AGF besøg af AaB i Superligaen.