Sommerens transfervindue er bestemt ikke spillernes marked. Flere navne, der for få år siden ikke ville have haft problemer med at finde en ny klub, er stadig arbejdsløse en uge ind i juli. Tipsbladet sætter her et fodboldhold med nogle af de mest interessante danske spillere, der stadig kan hentes kvit og frit.

Her er holdet (4-4-2):
Kevin Stuhr Ellegaard - Ulrik Lindkvist, Ole Budtz, Martin E. Jensen, Dennis Cagara - Dennis Rommedahl, Esben Hansen, Adda Djeziri, Jonas Kamper - Mark Nygaard, Simon Bræmer

Præsentation:
Kevin Stuhr Ellegaard: For et halvt år siden blev det taget for givet, at FC Midtjylland ville blive målmandens nye klub, men så slog Jonas Lössl til som ny keeper på heden. Han blev ikke enig med Randers om en ny kontrakt, og nu virker et skifte til udlandet mest sandsynligt.

Ulrik Lindkvist: Allerede tidligt på foråret fik Ulrik Lindkvist at vide, at det næppe ville blive til en ny kontrakt med AGF, og de danske klubber har ikke stået i kø for at skrive kontrakt med ham. I stedet har han været tæt på en kontrakt med Colorado Rapids i den amerikanske MLS.

Ole Budtz: Det er ikke mere end lidt over et år siden, at Ole Budtz var den store publikumshelt i NRGI Park i Århus, men siden er tingene ikke rigtigt gået hans vej. Han har det seneste år været på korte kontrakter i norske Notodden og Brabrand, men nu står han igen uden klub.

Martin E. Jensen: Midterforsvareren er tidligere U/21-landsholdsspiller og blev engang regnet som et af landets største talenter, men hans karriere har været forfulgt af uheld. Bedst som han i foråret vendte tilbage til holdet i Frem efter tre (!) års skadespause, rykkede klubben ned i 2. division og gik konkurs.

Dennis Cagara: Det blev ikke forårssucces i Århus for Dennis Cagara, der rykkede ned med AGF og ikke fik sin halvårige kontrakt forlænget. Han har i stedet været til prøvetræning i Sturm Graz, men det har ikke kastet en aftale af sig endnu.

Dennis Rommedahl: VM's måske bedste danskers kontrakt med Ajax er udløbet, og der er flere muligheder på bordet for ham. En ny kontrakt med den hollandske storklub er stadig ikke udelukket, ligesom flere græske klubber er interesserede.

Esben Hansen: Fynboen er blevet til overs i OB, hvor han efter en lang skadespause har haft svært ved at slå Eric Djemba-Djemba af holdet. Hansen fik ophævet sin kontrakt med OB i sidste uge, og skulle efter planen træne med i FC Nordsjælland inden for den nærmeste fremtid.

Adda Djeziri: Den 21-årige offensivspiller har et fint CV på grund af sin fortid i klubber som Glasgow Rangers og Portsmouth, men i øjeblikket er han klubløs. Han kunne ikke blive enig med Vejle om en kontraktforlængelse, og selv om hans agent håbede på en aftale med en Superliga-klub, har Djeziri stadig ikke fundet en ny arbejdsgiver.

Jonas Kamper: Den hurtige fløjspiller blev klubløs i sidste uge, hvor hans kontrakt med Armenia Bielefeld udløb. Kamper havde håbet at få en aftale på plads inden udløbet, men det er ikke sikkert, han skal vente meget længere, for han fortalte mandag tipsbladet.dk, at han er tæt på en ny udenlandsk klub, der ifølge Ekstra Bladet kunne være Nijmegen i Holland.

Mark Nygaard: Det er ikke mere end et år siden, at Mark Nygaard kunne lade sig hylde som topscorer i Superligaen, men siden er det gået ned af bakken. Han var i foråret reduceret til bænkevarmer i Randers, og leder nu efter en ny klub, enten i Danmark eller udlandet.

Simon Bræmer: Foråret i 1. division gik ikke, som hverken AB eller Simon Bræmer havde planlagt. Den tidligere AaB-bomber sad meget på bænken, mens AB mislykkede i forsøget på at rykke op, og nu står Bræmer uden klub, eftersom AB drosler ned rent økonomisk.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO