Hvilsom sendte SønderjyskE sikkert videre i pokalturneringen

Mads Hvilsom scorede hattrick, da SønderjyskE spillede sig forbi GVI i pokalturneringen.

SønderjyskE indledte pokalturneringen med at spille sig sikkert forbi Gentofte-Vangede Idrætsforening, da de tirsdag aften tørnede sammen.

Det blev til en 3-0-sejr for Superliga-mandskabet i et opgør, hvor Mads Hvilsom scorede alle tre mål.

Hvilsom bragte sønderjyderne foran efter knap 25 minutter, da han sendte Søren Frederiksens indlæg i nettet. Blot to minutter efter var han igen på spil, da han udplacerede GVI-målmanden og dermed sendte SønderjyskE på 2-0.

Men han var ikke færdig, og han slog sejren fast med syvtømmersøm, da han i starten af anden halvleg sparkede SønderjyskE på 3-0, hvorefter han blev udskiftet.

Hvilsom forblev kampens eneste målscorer, og SønderjyskE sikrede altså en 3-0-sejr over GVI, som til daglig spiller i Danmarksserien, og er videre til tredje runde af pokalturneringen.