FCK forlænger med forsvarsveteran
2016-03-29 10:50
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

FC København hentede i januar svenske Erik Johansson, der er gået direkte i startopstillingen hos FCK. Og han fik positiv omtale med på vejen af svensk forsvarskollega.

Erik Johansson ligner et sikkert kort, når den svenske landstræner, Erik Hamren, skal udtage sin landsholdstrup til EM i Frankrig, der er små tre måneder væk.

Mens Johansson er et sikkert kort, er Mikael Antonsson mindre sikker. Den rutinerede svenske forsvarsspiller fra FC København har mistet sin plads i startopstilling til netop Johansson, og det begynder at han er presset i forhold til billetten til sommerens slutrunde.

Antonsson kunne ellers have gjort det nemmere for sig selv. Han fortæller nemlig, at Ståle Solbakken tog Antonsson med på råd, da han var langt i processen med at købe Erik Johansson. Og Antonsson sagde god for Johansson.

- Jeg har jo haft Pelle (Nilsson, red.) fra tidligere, og der var sitautionen næsten den samme (konkurrencen i FCK, red.). Du ved, at når du spiller på et hold som FCK, kan alle komme til klubben. Ståle spurgte mig faktisk inden købet om Erik Johansson som både spiller og person, og jeg havde ikke andet end positivt at sige om ham. Så mine ord har nok også haft betydning, siger Mikael Antonsson til fotbollskanalen.se.

Mikael Antonsson har kontraktudløb med FC København til sommer, men han har en option, der gør, at han kan tilføje et år til sin aftale med Superligaens førerhold.

Han fortæller videre, at han fortsat håber på en billet til EM i Frankrig - men at der er god konkurrence om pladserne.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO