• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Ingen gruppetræning i AaB: Vi vil være på den sikre side

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Selv om Divisionsforeningen har som anbefaling, at man godt må træne op til otte personer sammen, har man i AaB ikke i sinde at følge anbefalingerne lige med det samme. I stedet vil man se tiden an.

Af Kenneth Jensen

Først måtte man, så måtte man ikke, og nu må man så igen. Brancheforeningen Divisionsforeningen kommer nu med en anbefaling til medlemmerne, der lyder, at man godt må træne sammen i små grupper. Og selv om flere klubber formentlig har tænkt sig at gøre brug af det, vil AaB se tiden an. Det siger administrerende direktør Thomas Bælum til Nordjyske.

AaB er en af de klubber, der ikke har sendt spillerne hjem fra træning, og således har de fået individuelle træningsprogrammer, som de skal følge i denne tid, hvor hele Danmark forsøger at bryde Covid-19-smittekæden.

Læs også:Top 14: Stjernerne som Superligaen missede

Nordjyderne har dog ikke i sinde at gå i gang med gruppetræning lige med det samme, selv om det lyder fra Divisionsforeningen, at man i grupper af makimalt otte personer kan træne sammen, hvis man holder distancen og i øvrigt ikke træner nærkampe.

- Det er selvfølgelig en dejlig nyhed, at der bliver åbnet lidt op for træningsmulighederne. Men i øjeblikket ændrer tingene sig nærmest dag for dag, og vi vil gerne være på den helt sikre side, inden vi gør noget. Så vi lader spillerne fortsætte med at træne hver for sig, og skal de mødes for at træne, må det maksimalt være to og to, siger AaB-direktør Thomas Bælum til Nordjyske.

Læs også:Krisen kradser: Men Superliga-klubberne ser bort fra lønnedgang

Anbefalingerne fra Divisionsforeningen er fortsat, at man møder omklædt, sørger for egen transport, ikke har fællesspisning, at træningsudstyr håndteres alene af en udvalgt person fra trænerstaben, og at man i øvrigt hverken giver hånd eller highfive.

Læs også:Se billederne: Fans fra tre Superliga-klubber hylder sygehuspersonale

Læs også:Blev udlejet for at få fast spilletid: Dansk stortalent må selvtræne i Østrig

Læs også:Overblik: Hvem træner, og hvem træner ikke i Superligaen?

Superliga

Mere Superliga

Fokus