• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Inter enige med udstødt United-forsvarer

Matteo Darmian har ikke nydt masser af spilletid i Manchester United, og det kan ifølge Rai Sport resultere i et skifte til italiensk fodbold næste sommer.

Af plbold.dk

Således skriver Football Italia via Rai Sport, at storklubben Inter allerede skulle være enige med United om en fri transfer i sommeren 2020.

Den 29-årige forsvarer har længe været sat i forbindelse med et skifte tilbage til italiensk fodbold, og skal man tro den store TV-station Rai, skulle et skifte snart være på plads.

Det var forventet, at Darmian ville skifte til Juventus, men nu ser det ud til, at han i sommeren 2020 kan blive genforenet med sin tidligere manager Antonio Conte.

Nerazzuri mangler en alsidig spiller til at spille wingback i Contes 3-5-2-system, og Darmian kunne være den mand, de mangler.

Spilletid har Darmian ikke nydt meget af, og et skifte vil sandsynligvis resultere i mere spilletid for den udstødte United-spiller.

United startede uden Darmian i truppen deres Premier League-sæson med en imponerende 4-0-sejr over Frank Lampards Chelsea.  

Superliga

Mere Superliga

Fokus