• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Intet udebaneafsnit: Horsens afviser Brøndby-fans til næste hjemmekamp

Brøndby IF er blevet frakendt retten til et udebaneafsnit i Horsens, så når de to hold mødes i grundspillets sidste kamp, bliver Brøndby-fans afvist i døren.

Af Anders Dehn

Der er næppe nogen Brøndby-fans, der har lyst til at blive mindet om holdets seneste kamp i Horsens, men det er alligevel en god idé at huske på den dags begivenheder. De betyder nemlig, at udebanefans ikke er velkomne, når Brøndby IF gæster Casa Arena for første gang siden den skæbnesvangre majdag i fjor.

Baneinvasionen og de ødelagte sæder fik Fodboldens Appelinstans til at fratage Brøndby retten til at have et udebaneafsnit i kampen, så hvis nogle af holdets fans forsøger at komme ind alligevel, bliver de afvist i døren.

Læs også: Appelinstans ændrer Brøndbys betingede frakendelse af tilskuere

- Der vil ikke være et sektioneret udebaneafsnit til kampen, og der vil være ekstra visitationszoner, hvor Brøndbys fans vil blive afvist. Det er ikke tilladt at bære synlige kendetegn til støtte for Brøndby som for eksempel trøjer, halstørklæder, flag, kasketter eller lignende på stadion den dag, og vi vil gerne henstille til, at Brøndbys fans slet ikke køber billet til kampen, siger AC Horsens’ direktør, Kristian Nielsen, i en pressemeddelelse.

Brøndby gæster Horsens den 17. marts i grundspillets sidste spillerunde. Som det ser ud nu, tyder det på, at opgøret bliver en direkte duel om en plads i mesterskabsspillet, da de to hold ligger lige præcis på hver sin side af skillelinjen ved top 6.

Dagen i dag byder dog også på positivt nyt om og for Brøndbys fans. OB fortæller, at klubben håber på over 10.000 tilskuere og dermed sæsonrekord, når Brøndby gæster Odensen på søndag.

- Kampen om top-6 spidser i dén grad til, og det giver en ekstra dimension til mødet med Brøndby på søndag. Begge hold tager med en sejr et stort skridt mod mesterskabsspillet, og vi kan tydeligt se på billetsalget forud for kampen, at Odense har forstået vigtigheden, og er klar til at bakke byens hold op fra lægterne, siger Jack Jørgensen, kommerciel chef i OB.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.